Collega's

Inmiddels is mijn kring van collega’s flink gegroeid en heb ik een meer dan fulltime bezetting van mijn praktijk. Voor samenwerking, deeltaken, consultatie, intervisie heb ik nauw contact met de volgende mensen en instanties:

Vanuit mijn werk, zoals Gespreksleidster bij Stichting Ovaal, heb ik nu een groot professioneel netwerk op kunnen bouwen voor collegiale consultatie.

Stichtinh Jera.pngStichting Jera ouder en kind; voor kinderen en jongvolwassenen die om welke reden dan ook vastlopen in de maatschappij. Ik maak deel uit van dit ZZP-ers collectief waarbinnen intervisie en scholing plaatsvindt. www.jeraouderenkind.nl

Als OMB-er vorm ik een intervisie groep met OMB-ers Rob Stuterheim, Petra van Zoolingen en Jan Koppens

Als NICU-MT’er ben ik aangesloten bij de Fachkreis Neonatologie Musiktherapie.  Flyer_Fachkreis_Musiktherapie_in_der_Neonatologie1498387646.pdf

Door mijn groeiende praktijk ben ik steeds meer samenwerkingen aangegaan met mensen die ik vertrouw met mijn cliënten en die goed aanvullend werk doen op wat ik zelf kan leveren.

Joost en Mirre Krab

Joost en Mirre zijn zowel mijn ouders als ook de mediums waar ik mee samenwerk bij de Lichtcirkel. Joost en Mirre zijn beide al ruim 30 jaar werkzaam in dit vak en verzorgen avonden in heel het land. Joost werkt via schilderijen en reading en Mirre werkt via bloemen en magnetiseren. Joost is meer dan 40 jaar leerkracht geweest en Mirre is werkzaam geweest in de verstandelijk gehandicapten zorg. Bij hen kan ik vragen om collegiale consultatie rondom de klankbehandelingen en de klankavonden. Ook verzorgen wij samen avonden bij de Lichtcirkel waar mijn klankpraktijk ook gehuisvest is.

website: www.atelierjoostkrab.nl, emailadres: atelierjoostkrab@hotmail.com, telefoonnummer: 0251-310244, KvK 53025167

Sinds 2016 ben ik ingekochte zorg voor de WMO en per 1 maart 2018 tevens voor de Jeugdwet voor regio Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland (14 gemeenten) en voor de regio Alkmaar en 7 omliggende gemeenten. 

                       logo

Op de website Ikzoekjeugdhulp.nl is zichtbaar voor welke SPIC's ik ingekocht ben. Dat maakt het inzetten van passende zorg makkelijker via ZIN (Zorg in Natura). Daarnaast werk ik ook met PGB en particulier.

Samenwerkingsverband Mariska Krab

Met onderstaande collega's werk ik nauw samen. Met hen vorm ik een samenwerkingsverband voor indicaties vanuit PGB en ZIN. Naast hun verbindingen met mij; het dragen van zorg rondom gedeelde cliënten, hebben zij allen ook een eigen praktijk en andere werkcontacten.

Wij werken dus naast elkaar met eigen PGB contracten, maar kunnen elkaar ook onderling inhuren voor deeltaken. Voor ZIN ben ik de hoofdaannemer (of onderaannemer als er een grotere instantie hoofdaannemer is) Indien wenselijk kunnen collega's (of andere passende zorg) aangesteld worden door mij als onderaannemer. (conform de eisen aan onderaannemers gesteld door de gemeente)

Met hen is structureel maandelijks inhoudelijk werkoverleg. Indien nodig 2 wekelijks MDO en cliëntoverleg.

Dit betekent dat alle collega's/instanties altijd een verwerkersovereenkomst met mij afsluiten en bij ZIN een onderaannemerscontract waarin afspraken rondom de beveiliging en verwerking van data zijn vastgesteld inclusief de privacyverklaring conform de nieuwe AVGwet. Documenten met privacygevoelige informatie delen wij via de beveiligde omgeving van Zorgring.


Jannis de Vrij

0e726c37c6b13b3724f56ea3c2b14c02.JPG

Intensief Gezinsbegeleider en Ambulant Jeugdhulpverlener, Oudercoach, gespecialiseerd in Autisme. Jannis was voorheen werkzaam als IGB-er bij Stichting Kram, nu is hij ZZP-er. Bij meerdere gezinnen zijn Jannis en ik beiden geïndiceerd door de gemeente Zaanstad. Jannis doet daarbij de oudercoaching en Intensieve Gezinsbegeleiding en ik de Individuele Behandeling/Ambulante Jeugdhulp voor het kind. De samenwerking is prettig en het aanbod dat wij de gezinnen samen kunnen geven is veelzijdig. We worden dan ook steeds vaker als duo gevraagd. Regelmatig hebben wij overleg over ‘onze’ gezinnen waardoor de lijntjes heel kort zijn.

Website: www.devrijbegeleiding.nl, emailadres: info@devrijbegeleiding.nl, beveiligde email: jannis.devrij@mariskakrab.zorgring.nl, tel. 06-33636062, AGB:, KvK: SKJ: 


Rinske en Astrid Sterk

Rinske en Astrid Sterk.jpg

Paardencoach Astrid huur ik regelmatig en op vaste basis in. Ze werkt samen met haar paard Rinske; een uniek koppel. Astrid werkte als maatschappelijk werkster, preventiewerker en trainer in de verslavingszorg. Een paardencoach kan je ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling, het opheffen van blokkades, het (her)ontdekken van je kracht en kwaliteiten, het overwinnen van angsten, het krijgen van inzicht in levensvragen, rouwverwerking en het verwerken van andere emoties en trauma’s. Vele mensen met autisme (her)vinden contact via Rinske. Regelmatig bezoek ik haar samen met een cliënt. Het aanraken, knuffelen, snuffelen en rijden met Rinske zorgt voor een diepere laag van contact. Prachtig om te zien. Astrid werkt ook met eigen PGB contracten.

Website: www.sterkmetpaarden.nl, emailadres: astrid@sterkmetpaarden.nl, beveiligde mail: astrid.sterk@mariskakrab.zorgring.nl, tel. 06-20601577, AGB:  KVK: SKJ:


Rob Stutterheim

Rob Stutterheim.jpg

OMB-er (Orthoagogisch Muziekbegeleider) Rob wordt regelmatig en op vaste basis door mij ingehuurd. Rob’s specialisme is Meervoudig Complex Gehandicapten en mensen met niet aangeboren hersenletsel. Hij heeft affectie met Autisme. Rob is als OMB-er regelmatig werkzaam bij De Zilvermeeuw en ODC de Troubadour. Rob is een excellente gitarist en mondharmonicaspeler en speelt in diverse bands. 

Tel. 06-46436518, emailadres: stutterh@hotmail.com, beveiligde mail: rob.stutterheim@mariskakrab.zorgring.nl, AGB: , KvK: 64688577


Manon Keijsper

Manon Keijspers.jpg  

HBO-pedagoge gespecialiseerd in inrichtingswerk. Nu 10 jaar werkzaam in  de kinderopvang bij KinderGarden als groepsleidster, Preventie Coach en Pedagogisch Expert. Daarnaast is Manon startend ZZP-er. Manon is inzetbaar als Individueel Begeleider en Specialistische oppas voor in de avond of het weekend. Haar warme en rustige aanpak zorgt dat kinderen zich vaak direct op hun gemak voelen bij haar. Manon werkt ook met eigen PGB contracten voor Individuele Begeleiding.

emailadres: keijspermanon@gmail.com, beveiligde email: manon.keijsper@mariskakrab.zorgring.nl, Tel. 06-13217115, AGB: 41419901, KvK: 68494033, SKJ: 140001529

Jolanda Krijt


Orthopedagoge, Faalangsttrainer en Cogmedtrainer


Moïsha Sijo

3e jaars SPW-studente met Speciaal Onderwijs ervaring en een affectie voor kinderen met autisme. Ik ken Moïsha als hardwerkende sensitieve meid vanuit haar laatste stage bij SBO Tijstroom waar ik als OMB-er en Ambulant Jeugdhulpverlener werk. Ik kan Moïsha inhuren als specialistische oppas voor mijn cliënten of zij kan zelf bij gezinnen werken onder Informele via PGB als Informele Zorg.

Tel. emailadres: KvK: AGB:

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.