Agenda

Dinsdag en de woensdag werk ik als Ambulant Jeugdhulpverlener met Individuele Begeleiding, OMB individuele sessies en OMB groepslessen bij cliënten thuis en bij het  SSBO  van  Integraal Kindcentrum Tijstroom in Zaandam.
****
Maandag en de donderdag werk ik als Ambulant Jeugdhulpverlener met Individuele Begeleiding, OMB individuele sessies bij cliënten thuis en bij SO en VSO Heliomare in Heemskerk.
                                                                           ****
De Muziek- en Zintuiglessen vinden afwisselend plaats, voor meerdere KDV verzorg ik vast maandelijks de lessen.
****
Individuele klankbehandelingen vinden plaats op afspraak, in mijn prachtige praktijkruimte in het atelier aan de Hogeweg 204 in Uitgeest. Voor deze behandeling wordt een uur ingepland, dit is inclusief voor- en nabespreking bespreking met een kopje thee. De behandeling zelf duurt ongeveer een half uur waarbij je comfortabel in een warme ruimte ligt op een zachte behandeltafel. Niet knellende, comfortabele kleding aanhebben werkt prettig. Graag tijdig reserveren. Meer info zie klankavond_en_klankbehandeling.pdf
****
Klankavonden; bij De Lichtcirkel in het atelier van mijn ouders verzorg ik maandelijks de semi-openbare klankavonden. Zie Agenda De Lichtcirkel.pdf Er is beperkt plek dus graag tijdig reserveren.
****
Bij De lichtcirkel is een maandelijkse meditatie, meditatief schilderen en zijn er diverse individuele behandelingen mogelijk. Regelmatig zijn er ook semi-openbare avonden zoals schilderavonden, bloemenlezingen en klankavonden. Voor meer inhoudelijke informatie: Aanbod en mogelijkheden Lichtcirkel en Agenda De Lichtcirkel.pdf
****
Trainingen en workshops op  maandag, donderdag of vrijdag.
****

Verder onderzoek naar Neonatologie Muziektherapie (NICU-MT) wordt momenteel besproken in de werkveldgroep Medische MuziekTherapie. waar we hard geïnteresseerde muziekwerkers voor nodig hebben die ervaring hebben in het medische werkveld.
****
Publicaties zie links en tips.
****
NICU scholings- trainings en workshopaanbod is in ontwikkeling.
****

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.